Промотивне активности у градским и виртуелним просторима

Нове промотивне активности у вези са филмом ОТАЦ

 

У циљу упознавања јавности у земљи и иностранству, анимације што шире публике - што обезбеђује финансирање али и масовну моралну подршку за даље радове на филму - покренуте су и три фејсбук-групе које у овом тренутку окупљају око 10.000 симпатизера ( а циљ је да већ почетком 2014. одређеним улагањем и повећаним маркетиншким активностима тај број порасте на више десетина хиљада и да и даље расте). Ради се о Фејсбук групама Филм ОТАЦ, Фондација Наслеђе Отаца, и ЈАВНА СЛУЖБА(припремна страница ширег пројекта)

 

 

Фејсбук група Фондација Наслеђе Отаца покренута је пре званичне интернет презентације Фондације. Њен раст је за сада екстензиван, а интензивираће се ускоро, паралелно са подизањем остале две фејсбук-групе.

 

 

Група "Филм ОТАЦ " је у најдиректнијој служби промоције самог филма, својим порукама и садржајима често упућује на сајт филма ОТАЦ, као и на потребу учествовања прилозима у припремама филма. У овој групи највише се радило на промоцији што се и види по броју симпатизера.

Фејсбук група ЈАВНА СЛУЖБА је заправо припремна страна за лансирање пројекта ЈАВНА СЛУЖБА - велике и масовне анимације грађана Србије и Срба из региона и света за питања моралне и духовне обнове, за питања очувања националног идентитета и система вредности неопходног за будућност угроженог Српског народа. Покренута је недавно (пре десетак дана) и већ сад, без посебних промотивних активности има брз раст. О самој ЈАВНОЈ СЛУЖБИ ускоро више на страницама сајта НАСЛЕЂЕ ОТАЦА.

 

Активности на ширењу информација о филму ОТАЦ и прикупљању прилога за подизање пројекта, осим виртуелних укључују и реалне локације. Поред ширења Фејсбук страница посвећених филму Отац, обрадовао нас је почетак дистрибуције промотивних флајера филма на неколико нових места. Наводимо то као пример осталима који би такође могли да се укључе у промоцију филмског пројекта ОТАЦ и прикупљање прилога за његово извођење.Флајери се сад већ деле не само на штандовима и у књижарама већ и и у продавницама одеће као на пример "Бункер" која се налази на тргу Николе Пашића у Београду ( позната по томе што се у њој  могу наћи марке "Отаџбина" (http://www.otadzbina.rs/) и "Хорус" (http://www.xopyc.net/) затим у продавница одеће "Делије Север" која се налази на стадиону Црвене Звезде у Београду.

Хуманитарне организације Срби за Србе преузела је промоцију путем дељења флајера на свом штанду у центру Новог Сада. Штанд се налази на Новогодишњој пијаци од 20. до 29. децембра.

Велико нам је задовољство да све више људи активно подржава пројекат који смо покренули и који ћемо уз Божију помоћ заједно спровести, а то је снимање првог играног филма о Светом Сави.